top of page

Group

Public·13 members
Elnsvine Michelle
Elnsvine Michelle

Gta San Andreas Magyar Szinkron Pc Letoltese


GTA San Andreas magyar szinkron PC letöltése
A GTA San Andreas egy népszerű akció-kaland játék, amely 2004-ben jelent meg PC-re. A játékban CJ (Carl Johnson) nevű főhősöt irányítjuk, aki visszatér régi otthonába, San Andreas államba, hogy bosszút álljon édesanyja gyilkosain. A játék több mint 100 küldetést tartalmaz, és rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre, a harcra, az autózásra és a szórakozásra.


A GTA San Andreas eredetileg angol nyelven jelent meg, de később több más nyelvre is lefordították, köztük magyarra is. A magyar szinkron nem hivatalos, hanem rajongói fordítás, amelyet a GTA: SA Honosító TEAM készített el. A magyar szinkron hangjai között olyan ismert színészeket hallhatunk, mint például Szabó Győző, Szabó Sipos Barnabás, Nagy Ervin vagy Gáspár Tibor.


Download: https://urlcod.com/2w3WO1


A GTA San Andreas magyar szinkron PC letöltése egyszerű és ingyenes. A letöltéshez kövesd az alábbi lépéseket:  • Látogass el a [Magyarítások Portál] weboldalára, és keresd meg a GTA San Andreas magyarítását.  • Kattints a Letöltés gombra, és töltsd le a 1.79 MB méretű fájlt a számítógépedre.  • Futtasd a letöltött fájlt, és kövesd az utasításokat a telepítéshez.  • Indítsd el a GTA San Andreas játékot, és élvezd a magyar szinkront.
A GTA San Andreas magyar szinkron PC letöltése után sokkal jobban bele tudsz élni CJ történetébe, és élvezheted a humoros párbeszédeket és szólásokat. A magyar szinkron nem befolyásolja a játékmenetet vagy a grafikát, csak a hangokat változtatja meg. Ha szeretnéd visszaállítani az eredeti angol szinkront, egyszerűen töröld le a magyarítást a számítógépedről.


Reméljük, hogy hasznosnak találtad ezt az útmutatót, és jó szórakozást kívánunk a GTA San Andreas játékhoz!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page